Bytt inn HD DVD i Blu-ray-filmer

Har filmbransjen endelig skjønt det?

Faksimilie http://red2blu.com/
Faksimilie http://red2blu.com/ Vis mer
Publisert

Det er ikke alltid lett å være tidlig ute med ny teknologi. Fordelen er selvsagt at du får gleden av å kose deg med produkter som få andre har. Ulempen er at du kjapt blir sittende igjen med fine, men dessverre ubrukelige produkter når formater endres.

HD DVD er dødt, lenge leve Blu-ray

Tilhører du de som sitter med en stor samling av HD DVD-filmer var det selvsagt ingen gledesdag da Toshiba ga opp formatet i fjor vinter, og lot Blu-ray stå igjen som vinneren.

Warner Bros. har imidlertid nettopp lansert et tilbud det er lett å bli fristet av. De lar deg nemlig sende inn coverbildet av HD DVD-filmen (du får altså beholde selve filmen), og sender deg så en komplett Blu-ray-versjon i retur.

For godt til å være sant?

Svaret er dessverre ja. Den største nedturen er selvsagt at tilbudet foreløpig kun gjelder i USA, vi nordboere er altså nok en gang satt utenfor det gode selskap. Blir returordningen en suksess får vi bare håpe at den også blir tilgjengelig for oss.

Før du stanger hodet i veggen av fortvilelse kan du trøste deg med at det også er andre ulemper med ordningen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer