Canal Digital med innebygd dekoder

Er du lei av å ha en ekstra TV-tuner for å se på digital-TV?

Bilde fra Canal Digital.no
Bilde fra Canal Digital.no Vis mer
Publisert

For å kunne se digital-TV via kabel eller parabol har de aller fleste av oss en egen digital TV-tuner ved siden av TV-en. Dette er også det mest vanlige når det gjelder RiksTVs signaler via det digitale bakkenettet, men der har det lenge vært mulig å kjøpe en flatTV med innebygget tuner til formålet.

Det har imidlertid vært en dårlig skjult hemmelighet at det har vært fullt mulig å få bilder fra Canal Digital ved å sette programkortet ditt inn i en standard Cam, for så å dytte den inn i TV-en. Men det at det har fungert fram til nå har ikke vært noen garanti for at det fortsatt vil fungere framover, og TV-produsentene har derfor ikke turt å bruke dette som salgsargument.

I dag endret imidlertid dette seg, for nå åpner Canal Digital for at kabelTV-kundene skal kunne bruke flatTV-ens innebygde dekoder.

TV & dekoder i ett

- Den innebygde dekoderen er en kortleser for smartkort som settes inn i TV-apparatet og brukes i stedet for ekstern dekoder, sier adm. direktør Svein Erik Davidsen i Canal Digital.

- Markedet har for alvor begynt å etterspørre dette produktet. Derfor er vi svært glade for å kunne tilby det, i første omgang til våre kabel-TV-kunder, sier Davidsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.