Canal Digital med innebygd dekoder

Er du lei av å ha en ekstra TV-tuner for å se på digital-TV?

Bilde fra Canal Digital.no
Bilde fra Canal Digital.no Vis mer
Publisert

For å kunne se digital-TV via kabel eller parabol har de aller fleste av oss en egen digital TV-tuner ved siden av TV-en. Dette er også det mest vanlige når det gjelder RiksTVs signaler via det digitale bakkenettet, men der har det lenge vært mulig å kjøpe en flatTV med innebygget tuner til formålet.

Det har imidlertid vært en dårlig skjult hemmelighet at det har vært fullt mulig å få bilder fra Canal Digital ved å sette programkortet ditt inn i en standard Cam, for så å dytte den inn i TV-en. Men det at det har fungert fram til nå har ikke vært noen garanti for at det fortsatt vil fungere framover, og TV-produsentene har derfor ikke turt å bruke dette som salgsargument.

I dag endret imidlertid dette seg, for nå åpner Canal Digital for at kabelTV-kundene skal kunne bruke flatTV-ens innebygde dekoder.

TV & dekoder i ett

- Den innebygde dekoderen er en kortleser for smartkort som settes inn i TV-apparatet og brukes i stedet for ekstern dekoder, sier adm. direktør Svein Erik Davidsen i Canal Digital.

- Markedet har for alvor begynt å etterspørre dette produktet. Derfor er vi svært glade for å kunne tilby det, i første omgang til våre kabel-TV-kunder, sier Davidsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer