CarCapsule kan få overnatte anytime

For de av oss som savner garasje like mye som tolvukers ferie.

CarCapsule kan få overnatte anytime
Publisert

Vi har ikke garasje. Vi har et felles parkeringsareal som ser ut som en gladiatorarena når ettermiddagen kommer, hvor jobbtrøtte bileiere kjemper desperat for å få den siste eller nestsiste plassen. Og jada, vi viser finger'n hvis situasjonen krever det.

CarCapsule hjelper kanskje ikke meg, men den kan utvilsomt hjelpe andre som sliter med garasjetilgang.

Plastkraft.

Som bildet over så tydelig viser, begynner det med ingenting. Selve bilkapselen er laget av veldig kraftig og gjennomsiktig PVC som er både antistatisk og flammesikker, og dessuten viser en kald skulder til alt fra olje, bensin og frostvæske.

Kapselen er tilsynelatende svært enkel i drift. Den flate basen legges på bakken, du kjører Ferrarien din over på basen (du har Ferrari, har du ikke?), før du drar glidelåsen rundt kjøretøyet for å lukke igjen kuppelen.

Vel blåst.

En innebygget vifte vil deretter blåse opp kapselen, slik at den ikke blir liggende inntil bilen. Det virkelig smarte er at vifta fortsetter å gå mens Ferrarien eller Skodaen står parkert, slik at du nesten får følelsen av å sette deg inn i en ny bil hver morgen.

Greit, det er en stor overdrivelse, ettersom det sikkert lukter plast og bensin uansett, men kapselen er fin.

CarCapsule kommer i flere forskjellige størrelser. En 8-fots variant koster 269 dollar (1500 kroner), mens en 22-foter ligger på 419 dollar (2300 kroner).

Kilde: Oh!Gizmo

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer