Cheese!

Endelig kan du gjøre det hjemme i egen stue.

Cheese!
Publisert

Det finnes mange former for manier. Noen bare ha kaffe, andre tyr til sjokolade og atter andre bare posere foran ei kameralinse for å roe pulsen.

Ganske slitsomt, egentlig. Spesielt hvis det ikke finnes noen fotograf i nærheten. Men takk og lov, nå har noen tenkt på denne gruppen mennesker.

Fotoavhengig.

Fram til nå har de som regel drevet en omvendt lek med paparazzier – de løper smilende etter og trygler om å få et bilde, eller de lenker seg fast til en fotoautomat mens de tapper siste lønning til bytte for lange remser passfoto.

Folk har de rareste former for besettelser.

Hvis du tilhører denne gruppen, vil du nok like denne fotoautomaten. Den er nemlig som skreddersydd til å ha hjemme i egen stue, og den lar deg ta akkurat så mange bilder du vil.

Kombinert sol.

Selve automaten koster ca 75.000 kroner, men bruker du mye penger på passfoto vil du muligens tjene pengen inn igjen, for ikke å snakke om at blitsen vil gjøre deg litt solbrun etter hvert.

Ja, og endelig ved dødsleiet kan du se deg selv i revy fra dag til dag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer