Cowboymat i en håndvending

Nå kan du steke bacon i mikroen.

Cowboymat i en håndvending
Publisert

Å steke bacon er for mange knyttet til mye sprut og mye søl. Varmt fett som spruter og som er varmt nok til å skrelle huden av alle som befinner seg i nærheten av den sultne baconstekeren.

For ikke å snakke om den tjukke tåka som følger med og den etterfølgende hostekula. Skjerfet cowboyene på gamle westernfilmer har rundt halsen, må skyldes deres lidenskaplige forhold til baconsteking, og har muligens i sin tid fungert som munnbind.

I alle fall har egg og bacon fått navnet cowboymat, så en plass må navnet stamme fra. Og denne baconkokeren, som mest av alt ser ut som en avansert vannkoker, vil gjøre det å steke bacon mye enklere enn noen gang før.

Wow!

Produsenten som står bak den geniale oppfinnelsen, kaller seg selv Wowbacon. Og det er nok også WOW du vil høre fra dine gjester når de ser hvor enkelt bacon kan tilberedes.

Det eneste du trenger å gjøre er å legge strimlene inn i beholderen, putte den inn i mikroen og vente noen få minutter.

Ifølge produsenten skal du visstnok kunne vente deg et veldig crispy resultat, faktisk mer sprøstekt enn bacon stekt på tradisjonelt vis.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer