Datapult* for eremitter

Hadde det vært en idé å komme seg ut litt? Nei?* eller bord om du vil

Datapult* for eremitter
Publisert

Tre år høres da ut som en forferdelig lang tid? Jeg mener å ha hørt at Rom riktignok ikke ble bygget på en dag, men det kan umulig ha tatt tre år. Umulig!

Så hvorfor har det tatt tre år å utvikle datapulten V1? Er den virkelig så avansert?

Retro?

Vanskelig å si, for på overflaten virker den ikke spesielt komplisert. Den ser imponerende ut med sine serveringsfatliknende moduler, som kan utvides etter behov og ønske av brukeren, men designet er mistenkelig likt et elektronisk trommesett fra åttitallet.

De ovale "trommene" kan brukes til å holde alt fra mus og tegnebrett til harddisker og penneholder, avhengig av hva du har liggende av ræl fra den gamle PC-pulten, alt mens du bokstavelig talt sitter i førersetet. Stolen er et autentisk bilsete som ser ut som det tilbyr samme komfort som en timelang massasje hos en prisbelønnet fysioterapeut.

Ensom hjemmekino.

Hver V1-pult leveres i fem ulike standardmodeller, blir håndlagd av stolte amerikanere (eller ulovlige immigranter) i USA, og kan utstyres med støtte for et vanlig stereoanlegg, eller, på den største modellen, for et komplett femkanals surroundsystem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer