Datapult* for eremitter

Hadde det vært en idé å komme seg ut litt? Nei?* eller bord om du vil

Datapult* for eremitter
Publisert

Tre år høres da ut som en forferdelig lang tid? Jeg mener å ha hørt at Rom riktignok ikke ble bygget på en dag, men det kan umulig ha tatt tre år. Umulig!

Så hvorfor har det tatt tre år å utvikle datapulten V1? Er den virkelig så avansert?

Retro?

Vanskelig å si, for på overflaten virker den ikke spesielt komplisert. Den ser imponerende ut med sine serveringsfatliknende moduler, som kan utvides etter behov og ønske av brukeren, men designet er mistenkelig likt et elektronisk trommesett fra åttitallet.

De ovale "trommene" kan brukes til å holde alt fra mus og tegnebrett til harddisker og penneholder, avhengig av hva du har liggende av ræl fra den gamle PC-pulten, alt mens du bokstavelig talt sitter i førersetet. Stolen er et autentisk bilsete som ser ut som det tilbyr samme komfort som en timelang massasje hos en prisbelønnet fysioterapeut.

Ensom hjemmekino.

Hver V1-pult leveres i fem ulike standardmodeller, blir håndlagd av stolte amerikanere (eller ulovlige immigranter) i USA, og kan utstyres med støtte for et vanlig stereoanlegg, eller, på den største modellen, for et komplett femkanals surroundsystem.

Skjermen kan nivåjusteres, og hvis du virkelig er villig til å betale ut av nesen kan du få bordflatene malt i ulike farger eller lakkmønster, eller du kan bestille en såkalt "oppgradert malingsjobb" med det innbydende navnet premium 2 state paint upgrade.

Ifølge produsenten er det meningen at pulten skal kunne brukes til alt fra gaming og videoredigering og som hjemmekinoanlegg, men det siste må jo bli forferdelig ensomt?

Ah, det glemte vi. De som er villig til å bruke mellom 9500 og 15 000 kroner for den henholdsvis rimeligste og dyreste modellen har kanskje ikke så mange å dele livet sitt med i utgangspunktet.

Kilde: Gizmodo

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer