De fem råeste testproduktene

Vi har testet ufattelig mange produkter i løpet av året, og her er de vi likte aller best!

De fem råeste testproduktene
Publisert

Jada, det er en knallhard jobb, men noen må altså teste produktene du drømmer om:-) Men ikke tro det alltid er en dans på roser, underveis dumpet vi også over snåle saker, fæle saker og til og med produkter som kan drepe forholdet ditt.

Nuvel, i denne runden skal vi heldigvis kose oss med de testproduktene som har imponert oss mest i løpet av teståret 2008, og tro oss: Dette er produkter du garantert vil like.

Blackberry Bold

. Ingen over, ingen ved siden. Dette er virkelig den ultimate business-mobilen. Her er det bare en ting å gjøre: Du må mase så intenst på sjefen at han ikke tør å la være å kjøpe en til deg.

Les hele testen her!

Transporter = hifi-himmel.

Er du hifi-entusiast med MYE penger kommer du ikke utenom denne. Takler alt som er verdt å nevne av lydformater, og har så mange utganger at selv de mest kresne lydfreakene blir fornøyd. Når den i tillegg ser ut som en million kroner og er så enkel i bruk at hele familien kan bruke den, ja da er det full pott hos oss.

Les testen av Transporteren her!

Norges kuleste scooter?

Trenger du nytt framkomstmiddel til våren er det bare å bestille.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer