Dell pusser på formene

Studio Hybrid vil inn i stua di.

Dell pusser på formene
Publisert

Det er ikke ofte vi trekker pusten for å skryte av Dells PC-design, men Studio Hybrid er verdt å hvile øynene på i noen minutter.

Mini-PCen flørter vilt og hemningsløst med interiørmagasinenes sjefredaktører, og utviser samme pågangsmot som et medlem av Jehovas Vitner når det kommer til kampen om å innta stua.

Smal sak.

Hybrid måler usle 17.7 ganger 21 centimeter, og er knappe sju centimeter tykk. Dell sikter seg først og fremst inn mot det såkalte hjemmekino-PC-markedet, eller HTPC hvis du liker forkortelser, og med 2GB RAM, HDMI-ut, harddisk på 320GB og en T8100 Core 2 Duo-prosessor vil den gjøre et greit inntrykk på flatskjermen.

Det intregrerte grafikkortet vil derimot bli møtt med et skuldertrekk - erfaringsmessig takler ikke slike løsninger video i full HD (1080p), mens 720p pleier fungere fint.

Blå stråler.

Dell er kjent for å være generøse med tilleggsutstyret, og for en del ekstra dollarlapper kan du legge til både Blu-ray-brenner og TV-tuner.

Studio Hybrid bruker forøvrig bare 1 watt strøm i dyp dvalemodus, mens den krever 26W i lett dvale. Kjører du den på full pupp kreves 44W, og alt dette skal visst være pene tall i miljøvernøyemed.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer