Dell pusser på formene

Studio Hybrid vil inn i stua di.

Dell pusser på formene
Publisert

Det er ikke ofte vi trekker pusten for å skryte av Dells PC-design, men Studio Hybrid er verdt å hvile øynene på i noen minutter.

Mini-PCen flørter vilt og hemningsløst med interiørmagasinenes sjefredaktører, og utviser samme pågangsmot som et medlem av Jehovas Vitner når det kommer til kampen om å innta stua.

Smal sak.

Hybrid måler usle 17.7 ganger 21 centimeter, og er knappe sju centimeter tykk. Dell sikter seg først og fremst inn mot det såkalte hjemmekino-PC-markedet, eller HTPC hvis du liker forkortelser, og med 2GB RAM, HDMI-ut, harddisk på 320GB og en T8100 Core 2 Duo-prosessor vil den gjøre et greit inntrykk på flatskjermen.

Det intregrerte grafikkortet vil derimot bli møtt med et skuldertrekk - erfaringsmessig takler ikke slike løsninger video i full HD (1080p), mens 720p pleier fungere fint.

Blå stråler.

Dell er kjent for å være generøse med tilleggsutstyret, og for en del ekstra dollarlapper kan du legge til både Blu-ray-brenner og TV-tuner.

Studio Hybrid bruker forøvrig bare 1 watt strøm i dyp dvalemodus, mens den krever 26W i lett dvale. Kjører du den på full pupp kreves 44W, og alt dette skal visst være pene tall i miljøvernøyemed.

Den enkleste utgaven får i USA en pris på 500 dollar, rundt 2500 kroner, mens vi mistenker at den i Norge vil havne tett opptil maskiner som Acer L5100 og Mac Mini hva pris angår, det vil si rundt 4000 kroner.

Anmeldt.

Amerikanske PC Mag har allerede anmeldt maskinen. 3.5 av 5 stjerner høres kanskje ikke så veldig imponerende ut, men anmeldelsen er mer positiv enn en skulle tro.

Den sier dog ingenting om støynivået, en heller stygg glipp, all den tid det meste som står i stua helst ikke bør lage mer lyd enn en katt som maler. Maks.

Kilde: Dvice.com

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer