Dell XPS M1730: Den råeste bærbare?

For deg som prioriterer rå styrke.

Dell XPS M1730: Den råeste bærbare?
Publisert

Dell lanserer i dag selskapets kraftigste spillmaskin noensinne, XPS M1730, som lover å ta bærbare spillopplevelser til et nytt nivå.

Kudos fra nerdene.

For å friste spillnerdene er XPSen den første bærbare maskinen med AGEIA PhysX Mobile Technology grafikk og Logitechs GamePanel LCD på tastaturet. Dobbel NVIDIA SLI-grafikk med DirectX 10 gjør det i tillegg mulig for to grafikkort å kjøre parallelt, noe som gir opptil dobbel ytelse. Mens 512 MB dedikert video-RAM sikrer rask grafikk og to x16-grafikkanaler lover heftige 3D-opplevelser.

Maskinen kan leveres med integrert 3G-kort, og har i tillegg alle andre trådløse tilkoblingsmuligheter inkludert Wireless-N.

M1730 har innebygget 2.0 megapiksel webkamera og digital mikrofon, og er tilgjengelig med deksler i forskjellige farger. Andre funksjoner er blant annet tastatur med belysning og separat 10-tasters nummertastatur, 17-tommers HD-skjerm med 7 millisekunders responstid og støtte for Dells LightFX-verktøy som gjør at belysningen utenpå maskinen kan skreddersys til den enkeltes bruk.

Dell XPS M1730 er tilgjenglig fra i dag og koster fra kr 22.690, mer info her.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer