Den perfekte kjøkken-TV

Med denne på plass blir det ekstra gøy å være kokk.

Faksimilie fra produsentens nettside
Faksimilie fra produsentens nettside Vis mer
Publisert

Er det mer fristende å se på TV i sofakroken enn å lage mat på kjøkkenet? Da kan denne TV-modellen være akkurat det du trenger.

Luxurites kjøkken-TV har nemlig en del finesser vi ikke har sett før.

Smart feste

At den har innebygd DVD-spiller, USB- og minnekort-inngang er selvsagt praktisk, men den virkelige godbiten er at denne TV-en ikke tar opp dyrebar benkeplass.

Denne TV-en skal nemlig festes under selve kjøkkenskapet, og når du skal bruke den er det bare å vippe skjermen ned og vri den i ønsket posisjon. Når TV-en ikke er i bruk vipper du ganske enkelt bare TV-panelet på plass igjen - og siden TV-en i sammenslått stilling bare stikker ned 5 cm vil kjøkkenbenken kunne brukes som vanlig.

I tillegg til den innebygde DVD-spilleren har den 15,4" store TV-en også VGA og HDMI-inngang om du vil koble til andre enheter, og kontrollpanelet kan selvsagt betjenes med våte fingre.

Test av vanlige TV-er får du her!

NB: Merk deg at den innebygde digitale TV-tuneren ikke passer den norske TV-standarden (MPEG4). For deg som fortsatt har analogt kabelanlegg er ikke dette noe problem, men hvis du ikke har dette trenger du en digital-tuner i tillegg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer