Den råeste Dell-laptopen noensinne

Bak bloddopingen står Alienware.

Den råeste Dell-laptopen noensinne
Publisert

Den nye bærbare PC-en til Dell ser definitivt ikke ut som de andre laptopene som er på kontoret. Ikke så rart kanskje, denne godbiten er nemlig pimpet av Alienware; gjengen som har spesialisert seg på gaming PC-er med heftig innmat og ditto utseende.

På papiret er M17x en 17 tommers laptop med kraftig motor, noe også prislappen bærer preg av. Den starter nemlig på 20.190 kroner i standardutførelse, men har du lyst til å trimme den ytterligere får du selvsagt mulighet til det også. Ulempen er at du da kjapt nærmer deg 60.000 kroner før selv bærevesken er på plass. (Til den prisen burde strengt tatt Dell stilt opp med en mann til å bære laptopen din fra sted til sted...)

Hva får du?

Standardutgaven kommer med Intel Core 2-extreme prosessor på fire kjerner, som Dell påstår skal sørge for nok fraspark selv under de heftigste spillene. Er ikke det nok kan du selvsagt overklokke herligheten.

Men også grafikken må henge med i svingene, og her får du faktisk hele to SLI-kort fra Nvidia GeForce med i prisen. Noe som forhåpentligvis bør sørge for at du kan sette grafikkinnstillingene i yndlingsspillet ditt på maks.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer