Den råeste Dell-laptopen noensinne

Bak bloddopingen står Alienware.

Den råeste Dell-laptopen noensinne
Publisert

Den nye bærbare PC-en til Dell ser definitivt ikke ut som de andre laptopene som er på kontoret. Ikke så rart kanskje, denne godbiten er nemlig pimpet av Alienware; gjengen som har spesialisert seg på gaming PC-er med heftig innmat og ditto utseende.

På papiret er M17x en 17 tommers laptop med kraftig motor, noe også prislappen bærer preg av. Den starter nemlig på 20.190 kroner i standardutførelse, men har du lyst til å trimme den ytterligere får du selvsagt mulighet til det også. Ulempen er at du da kjapt nærmer deg 60.000 kroner før selv bærevesken er på plass. (Til den prisen burde strengt tatt Dell stilt opp med en mann til å bære laptopen din fra sted til sted...)

Hva får du?

Standardutgaven kommer med Intel Core 2-extreme prosessor på fire kjerner, som Dell påstår skal sørge for nok fraspark selv under de heftigste spillene. Er ikke det nok kan du selvsagt overklokke herligheten.

Men også grafikken må henge med i svingene, og her får du faktisk hele to SLI-kort fra Nvidia GeForce med i prisen. Noe som forhåpentligvis bør sørge for at du kan sette grafikkinnstillingene i yndlingsspillet ditt på maks.

Kabinettet er forøvrig i aluminium og kombinert med det rødlysende tastaturet kommer du garantert til å skremme bort silkerampen på nabobordet som sitter der med sin småsøte MacBook Pro. Det siste er selvsagt en gjetning, men vi tror egentlig ikke vi er langt unna...

Hvorvidt M17x fungerer like bra i praksis som i teorien får vi komme tilbake til når DinSide Data tester herligheten. I mellomtiden kan du fordype deg i tekniske spesifikasjoner på Dells nettsider og be til høyrere makter om at du får nok penger igjen på skatten til å gå bananas.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer