Den råeste plasma TV-en

Z1-serien til Panasonic gir deg vann i munnen.

Den råeste plasma TV-en
Publisert

IFA 2009: Det er så mye prat om LED og Oled TV-er at det er lett å glemme at plasma fortsatt er svært populært blant filmfolket, og etter at Pioneer sluttet med sin TV-produksjon mener mange at Panasonic er den naturlige arvtageren til plasmatronen.

Skal vi basere på utseendet på Z1 er det i hvert fall lett å være enig. Her har nemlig Panasonic virkelig satt designet i høysetet og laget en svært lekker plasma TV, som i tillegg skal bruke langt mindre strøm enn vi er vant til når det gjelder plasma.

Panasonic Z1

Den nye toppmodellen kommer i to størrelser, nemlig 46 og 54-tommer. Det første du legger merke til er naturligvis dybden, som ikke er på mer enn 2,5 cm - det er imponerende.

Ikke uventet har Z1-modellene en skyhøy oppgitt kontrast, den er nå på 2 millioner til 1, vi noterer også i margen at TV-ene er THX sertifiserte. Denne standarden kjenner du kanskje best når det gjelder lyd, men nå blir altså også bildeinnstillingene satt under lupen, og disse TV-ene er altså godkjent.

Vi noterer også at Z1 naturligvis har Panasonics 600 hz teknologi, som kort fortalt skal minimere flimring på skjermen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer