Den største Bravia-skjermen

Lover vanvittige farger til en vanvittig pris.

Den største Bravia-skjermen
Publisert

Årets CES-messe i Las Vegas florerte av gigantiske flatskjermer. Sony slang seg selvfølgelig med på bølgen og annonserte den største Bravia-skjermen per dags dato: et monster på hele 70-tommer med 1920x1080-oppløsning.

Ny og bedre HDMI.

KjempeTVen er velsignet med xxvYC - en ny standard som lover et bredere fargespekter i enheter med HDMI 1.3. Sony har valgt å kalle teknologien x.v.Color fordi det høres mer brukervennlig ut, noe vi er helt enige i.

Årets flatTV-modeller kommer til å være særdeles godt utstyrt. Sonys 70-tommer har tre HDMI-innganger og en dedikert PC-inngang som alle støtter 1080p. I tillegg finner du to komponent-innganger og sannsynligvis en SCART-inngang eller to. Kjenner vi Sony rett har de nok fått på plass s-video også.

120 Hz.

Hele sulamitten er pakket inn i svart og glinsende pianloakk - en designtrend som tok helt av i fjor og som ser ut til å følge oss inn i det nye året også. En 120Hz-teknologi lover å doble antall bilder som vises per sekund, noe som skal gi et glidende og rent bilde.

Betraktningsvinkelen er oppgitt til 178 grader og kontrasten skal ligge på 7000:1 (dynamisk).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer