Denne jager snyltegjesten

Hold ubudne gjester på avstand.

Denne jager snyltegjesten
Publisert

Det finnes inviterte gjester og det finnes ubudne gjester. Det er de siste du ikke alltid ønsker å huse, men som har det med å dukke opp i tide og utide. Og helst like rundt middagstider, slik at de kan igle seg innpå matbudsjettet ditt og spare sitt eget.

Uspiselig.

Det verste av alt er kanskje at slike gniere er fullstendig blottet for det som kalles magemål. De spiser gjerne non stop, skraper bunnen av teflonkasserollene med skje og bruker dukkanten din for å tørke sausrestene av munnviken.

Deres tungrodde vaner er rett og slett uspiselig. Men nå har vi funnet fram et produkt som gjør at du kan vinke farvel til disse gjestene en gang for alle.

Krakken fra helvete.

Enhver person med vettet i behold og respekt for seg selv vil nok steile foran en badevekt med fire bein. Noe som jo selvsagt også er målet.

Så snart de frekke gjestene ser at den eneste stolen som er ledig er en såkalt vektkrakk, vil de nok gjøre seg et par mørke tanker omkring vennskapet og trolig erklære det for dødt.

Og du kan glede deg over at du har sett dem slepe de fete magene sine over kjøkkengulvet ditt og ut døra for aller siste gang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer