Denne kan roe nervene

Babymonitor med video kan gjøre underverker for stressede foreldre.

Denne kan roe nervene
Publisert

Med to smågnagere englebarn i huset har jeg ofte irritert vettet av meg over vår vanlige babycall. Ok, den har gjort jobben, men den har også hatt en lei tendens til å ta inn skingrende forstyrrelser i hytt og pine - noe som har resultert i flere falske utrykninger til et barnerom hvor alle sover søtt.

Vi var derfor spente på RDIs toppmodell, som også gir deg levende bilder av hva som faktisk skjer på barnerommet via den 2,4 tommer store LCD-skjermen.

Praktisk

Med i pakken får du et kamera og en mottaker med LCD-skjerm, samt strømadaptere til de to. Monteringsprosessen er idiotsikker, her er det bare å slå dem på, og så finner de to enhetene hverandre automatisk.

Hvis du har flere barn i ulike rom kan du forøvrig kjøpe ytterligere tre kameraer og hoppe mellom de ulike kameraene på mottakeren din.

Dette liker vi

Den oppgitte rekkevidden er på 150 meter, og vi hadde god dekning og fikk signaler uansett hvor vi prøvde i huset. Vi opplevde heller ingen forstyrrelser som vår egen babycall fra Phillips er plaget av.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer