Denne skremmer tyven

Er du redd for innbruddstyver eller irriterende eks-kjærester vil du elske denne.

Denne skremmer tyven
Publisert

Det er definitivt ikke noe gøy å føle seg utrygg for kjeltringpakk i sin egen stue. Trikset er derfor å skremme bort potensielle innbruddstyver før de tar seg inn i boligen din.

Stor & sint.

For er det en ting de fleste kjeltringer ikke liker, så er det tanken på å bli møtt av en illsint bikkje når de forsiktig prøver å åpne døra. Og ja, med en BullMastiff på 56 kg så vet jeg at dette funker. Jehovas vitner har f.eks ikke vært på besøk hos oss på årevis :-)

Og det er altså her dagens produkt kommer inn. Dette staget festes nemlig mot dårklinken på ytterdøren, og når noen prøver å åpne døra vil det aktivere en liten avspiller som lirer av seg illsinte bjeffelyder på størrelse med en middels kennel.

Staget er uttrekkbart sånn at det skal passe de aller fleste dører, og størrelsen gjør også at du kan ta det med deg hvis du skal på hotell. Perfekt hvis sjefen begynner å bli litt innpåsliten på neste helgekonferanse med andre ord.

Foreløpig har vi ikke sett den i noen norske butikker, men heldige amerikanere kan kjøpe den til ynkelige 30 dollar her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer