Denne TV-en har Android!

Svensk TV kan bli en revolusjon.

Denne TV-en har Android!
Publisert

I dag har nesten alle TV-er fra mellomklassen og oppover en eller annen form for nett-TV funksjon, som altså lar deg se på innhold fra nettet - enten via kablet eller trådløst nett.

I praksis er det dessverre lite å skryte av.

For det første går det tregt å benytte seg tjenestene. En ting er at prosessorene i TV-en ikke er raske nok til å gi deg innholdet uten at du må vente (omtrent som når du surfet på nettet med ISDN-linje altså...). Normalt må du også styre funksjonene via TV-ens fjernkontroll, noe som spesielt er tungvint når du skal skrive tekst.

I tillegg er det kun et svært begrenset utvalg av tjenester som tilbys. TV-produsentene låser deg nemlig til innholdsleverandører de selv har en avtale med, f.eks YouTube, Flickr osv, og dermed blir valgfriheten liten. Nå har vi ennå ikke fått testet alle 2010-modellene, men oss bekjent er det fortsatt kun Philips som lar deg surfe på vanlige nettsider via TV-en, og selv om det fungerer; så går det altså så tregt at de færreste bytter bort PC-en av den grunn.

Nå kan det imidlertid være duket for en ny opplevelse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer