Denne vil lokke deg ut av senga

Tips: Legg deg med joggeskoene på.

Denne vil lokke deg ut av senga
Publisert

Problemet med de fleste vekkerklokkene er sjelden lyden. De kommer tross alt i de mest utrolige frekvenser og den ene gjerne mer grusom enn den andre. Hovedproblemet er at de ved et altfor enkelt håndtrykk lar seg kvele.

Snooz.

Så hva gjør man egentlig, dersom man er som oss og har investert i hele to nattbord for å gjøre plass til alle klokkene, alle innstilt til forskjellige tider, og likevel klarer å forsove seg – nettopp fordi hånda har en magnetisk dragning mot snooz-knappen?

Og snooz, ja, det vet vi er et evig sov og - våkprosjekt. En dynamisk morgenlek mellom deg og klokka, der du kan få teste hvor slagkraftig du egentlig er.

Vel. Poenget er at de fleste klokkene som tilbyr tradisjonell snoozing fører til altfor lange og søvnige morgenutskeielser.

Annerledes.

Derfor har vi nå latt oss lokke av en litt utradisjonell variant. Og når vi sier lokke, så mener vi virkelig lokke, for denne må vi faktisk løpe etter om morgenen for å kvele.

Plasser den på nattbordet sammen med alle de andre, og den vil begynne å løpe straks du så mye som tenker på knappen ”snooz”. Da vil den begynne å ule, og den vil muligens komme til å velte sine statiske klokkevenner, før den jumper ned på gulvet og sprinter videre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer