Det er innsiden som teller

Maltrons ergonomiske tastatur gir ny næring til begrepet det er innsiden som teller.

Det er innsiden som teller
Publisert

Visse ting er ikke ment å forføre sansene dine. De skal bare være der, gjøre jobben sin uten å vise seg fram som en russ i et søttendemai-tog. Kleshengere, skolisser, brødfjøler og kulepenner.

Og nå også tastaturet.

Maltron har laget et ergonomisk tastatur som kanskje er noe av det styggeste vi har sett, men det skal visst gjøre underverk for håndleddene dine.

Skråblikk på verden.

Idéen bak tastaturet er som med andre ergonomiske tastatur: Hvis du legger armene dine på skrivebordet vil de peke skrått mot hverandre, ikke rett fram.

Maltron hevder også at en av hovedårsakene til såkalt RSI, eller repetitive strain injuries, er at en må krølle sammen fingrene på et vanlig tastatur fordi alle tastene befinner seg i samme høyde - mens fingrene er av ulike lengde.

Det vet vi ingenting om, ettersom vi for lengst har vent oss til å holde alt fra gafler til julekort som en gammel, skrøpelig bestemor med leddgikt, men hvis Maltron sier det, så har de vel rett.

Er tomlene late?

Som om ikke det var nok, skal denne fjøla også aktivere de to fingrene som ifølge produsenten nesten alltid sniker seg unna skrivejobben - tomlene. Jeg stiller meg litt tvilende til den teorien, all den tid tomlene mine er aktive som en bonde som tar morgenstellet mens jeg skriver dette.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer