Dette kaller vi resirkulering

Peis er bare et annet ord for tredreping. Fram til nå.

Dette kaller vi resirkulering
Publisert

Selv godt voksne, ansvarlige redaktører i papiraviser vil måtte innrømme at verdensveven i det minste har ført til én god ting: Det er mulig å komme seg gjennom gangen i leiligheten og ut utgangsdøra uten ta fram spade, fyrstikker og hekksaks for å trimme bort alt avispapiret som har samlet seg der i løpet av uka som gikk.

Hvis du derimot har peis, kan det godt være du, etter å ha lest denne saken, tar ut abonnement på Aftenposten, Aftenbladet eller Adressa uten at du egentlig har behov for det.

Blokktenkning.

Newspaper Brick Maker ser litt ut som et skostativ som gaper over mer enn det kan tåle, men som navnet tilsier er den faktisk i stand til å lage brennbare mursteiner av gammelt (eller nytt) avispapir.

Først fukter du papiret, så blander du det sammen i beholderen med for eksempel sagmugg eller gress, før du trykker ned håndtaket.

Etter at blandingen har tørket blir resultatet en svært komprimert avisblokk som er så full av peisnæring at det kun går med fire "mursteiner" i timen for å holde liv i flammene.

Rimelig.

Hvis jeg kommer på noe som er halvparten så smart i løpet av mitt liv skal jeg sannelig belønne meg selv med et kakestykke.

Brick Maker koster 30 dollar (drøye 150 kroner uten frakt og moms), og kan forhåpentligvis kjøpes av nordmenn her.

OPPDATERT: Ok, kjipingene hos Amazon vil ikke sende til Norge. Fy skam. Prøv denne sjappa istedenfor, hvis du ikke har noe imot at det blir litt dyrere.

Kilde: Productdose.com

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer