Digital kopi av Blu-ray filmene

Hadde det ikke vært deilig med en lovlig kopi av Blu-ray filmene dine?

Digital kopi av Blu-ray filmene
Publisert

Er du like glad i sene filmkvelder som meg har du sikkert lagt merke til at stadig flere Blu-ray filmer selges med en klistrelapp det står ”Digital Kopi” på, men hva betyr det egentlig?

Vi sakser fra pressemeldingen til Warner Bros.: ”En digital kopi er en digital fil som kan lastes ned til PC, og gir forbrukeren lovlig tilgang til en digital versjon av filmen av høy kvalitet.”

Og joda, det høres glimrende ut - men helt perfekt er det ikke.

Skal friste til å kjøpe filmen

Tanken til Warner er gi Blu-ray kjøperne en bonus, i håp om at de lar seg lokke til å kjøpe flere filmer i dette formatet i stedet for å kjøpe de rimeligere DVD-utgavene, eller enda verre: Laster den ned på ulovlig vis.

Filmfrelste som vi er, synes vi selvsagt at dette hørtes ut som en god idè, og vi testet derfor muligheten på vår nyeste Blu-ray film; Body of Lies, med DiCaprio og Russel Crove i hovedrollene.

Slik gjør du det

Inni coveret ligger det en lapp med en kode samt instruksjoner om hvordan du går frem for å få tak i den digitale kopien. I praksis betyr det at du må gå til nettadressen og taste inn koden din , hvor du etter litt mikk-makk (sjekk bildespesialen, får mulighet til å laste ned to digitale kopier av filmen:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer