Digital tommestokk

Enklere og mer presis måling.

Digital tommestokk
Publisert

Tommestokken har hittil vært et helt uvurderlig redskap i verktøykista. Men den sammenbrettbare, lange linjalen kan til tider være et hodebry å bruke.

På samme måte som du river av deg håret når du forsøker å legge sammen et svært kart etter å ha brettet det ut i fullformat, så kan også en utbrettet tommestokk forårsake betydelige mengder hårtap. Dessuten er den altfor lett å snu opp ned, og du risikerer å få helt gale tall.

Gale tall kan i enkelte tilfeller være en katastrofe for menns selvtillitt, og i byggebransjen kan det ende med kloninger av det skjeve tårn i Pisa.

La oss bare slå det fast:

Tommestokken har gjort sin misjon i verktøykista – det digitale målbåndet er mer 2009.

Digital Measuring Tape er utstyrt med et display som gir deg måleformater både i tommer og centimeter, og det kan gi deg helt nøyaktige mål helt opp til 4,8 meter.

Husker flere mål.

Det har videre en innebygget minnefunksjon som lar deg lagre ulike mål – ergo slipper du både notatblokk og blyant når sitter øverst i treet og forsøker å snekre sammen fuglekassa til den bråkete undulaten du fikk i gave.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer