Digitale bilder på nattbordet

Fire nye digitale fotorammer fra Philips.

Digitale bilder på nattbordet
Publisert

I fremtiden vil vi ikke ha statiske familiebilder hengende på stua. Da vil en fotoramme bestå av mange ulike bilder som veksler mellom å bli vist frem. Slike løsninger finnes i dag også, og nå begynner de å se mer lovende ut enn tidligere.

Mer å velge mellom.

I fjor testet vi fotorammen Philips 7FF1AW, og nå er produsenten klar med fire nye versjoner. Dette er to 7-tommere og to 9-tommere med betegnelsene 7FF1M4, 7FF1CWO, 9FF2M4 og 9FF2CWO.

Alle rammene har i likhet med forgjengeren en skjermoppløsning på 720 x 480 piksler, og støtte for ulike typer minnekort som Memory Stick og Compact Flash.

Du kan velge om du vil vise ett bilde kontinuerlig, kjøre bildeserier, eller vise bildene i miniatyrformat. Nytt av året er at du kan velge ulike farger på ramma som svart, hvit og rød.

Ny og litt bedre.

9-tommerne har fått utvidet minnekapasitet, og har i tillegg blitt utstyrt med en ny funksjon som gjør det mulig å rotere, zoome og legge til ulike effekter på bildene.

Philips er gjerrige på informasjonen angående det interne minnet, så vi tipper det ikke har økt så veldig mye fra de 12 MB forrige fotoramme var utstyrt med.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer