Din dummeste investering?

Har du skuffen full av ting du ikke bruker? Du er ikke alene.

Din dummeste investering?
Publisert

DinSides økonomi-redaksjon lanserte nylig en splitter ny "dårligste kjøp"-kalkulator, som rått og brutalt viser deg hva som er din dårligste investering.

Hvis du tør, da. For er du like glad i skinnende nye produkter som undertegnede, er det ikke sikkert at du liker svaret.

Våre svenske venner i Prylportalen har nemlig gjort noe lignende, og deres konklusjon er at det er videokamaerat som er det dårligste kjøpet.

Forklaringen er ganske enkel: Høy pris og lite bruk.

Hvordan i all verden?

Prylportalen baserer seg på tall fra Pricerunner, som viser at et videokamera (i Sverige) i snitt koster 5.896 kroner og i snitt kun brukes 32 ganger i året. Hver gang kameraet brukes, koster det altså de svenske eierne 183 svenske kroner.

Undersøkelsen sier imidlertid ingenting om gleden ved å eie produktet, både når du bruker det - men også når du ser på minnene noen år senere. Alt kan heldigvis ikke måles i kroner og øre.

Vil du selv sjekke hva din egen hobby koster? Eller kanskje enda bedre: kjærestens, eller til og med eks-kjærestens?

Da kan du prøve vår dårligste kjøp-kalkulator!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer