Dingsen som reddet Anders

Jada, det er fortsatt et helvete å pusse opp uten riktig verktøy, men det løser seg til slutt.

Dingsen som reddet Anders
Publisert

Det er ikke ofte vi publiserer lesermail her på dingz.no, men for lette på blodtrykket til de av våre leseres som pusser opp gjør vi et unntak:

«Navn: Anders REmne: Dings for oppussingEtter å ha søkt på nett i dagesvis, stått på Maxbo Sinsen i timesvis, og kjørt kilometervis for å få tak i en spikerpistol som ikke krever en dundrende kompressor i stua, så kan jeg nå montere lister, panel og takplater med helt vanlig strøm.

Denne elektriske spikerpistolen passer kanskje ikke for alle, men jeg må bare dele budskapet med noen. \"DET ER NEMLIG IKKE NØDVENDIG Å KJØPE KOMPRESSORSETT TIL 3000 FOR Å MONTERE NOEN J&\\/!@ TAKPLATER SELV OM MAXBO SIER DET\"»

Spikerpistolen til Anders finner du her.

Alternativer.

De proffe og semi-proffe håndverkerne vil selvsagt le så de griner av dette, men den glade amatør kan faktisk finne en enda billigere elektrisk variant: Personal Handel selger f.eks. sin modell for 198 kroner akkurat nå, og billigere blir det neppe.

For deg som fortsatt sverger til kompressor anbefaler vi også en tur innom Biltema eller Clas Ohlson. Det biligste alternativet hos sistnevnte vil f.eks. koste deg cirka 1.500 kroner for både kompressor og pistol.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer