Disse holder deg varm med stil

Hvorfor kjøpe en stygg varmeovn når du kan kjøpe en av disse?

Disse holder deg varm med stil
Publisert

Dette er definitivt ikke årstiden for deg som liker sol og varme, du har nemlig fortsatt flere måneder foran deg med surt og kaldt vær. Trikset er selvsagt å skru varmen i leiligheten opp på et så høyt nivå at det blir som å ligge på stranden en småslapp sommerdag.

Men hvorfor er de fleste varmeovnene så ubehjelpelig stygge? Vi aner ikke.

Det vi derimot vet er at det heldigvis finnes kulere alternativer, og trykker du på de små bildene til venstre ser du noen av våre favoritter akkurat nå.

Varmekunst.

Dette er nemlig ikke bare vanlige varmeovner, det er varmeovner som ser ut som små kunstverk. Eller hva sier du til "Adagio", den harpe-lignende radiatoren fra De Luxe-serien til Carisa?

Ok, både den og "Unique"-modellen som minner om orgelpiper er kanskje for de litt spesielle, men en ting er sikkert: Med en slik varmekilde kommer du garantert til å stoppe skrytet fra dine påståtte designervenner for en stakket stund. Dette er nemlig noe de aldri har sett på sine studieturer til Ikea & Bolia...

Kilde: Inventorspot

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer