Dosugus er ikke så ille som det høres ut

Pute for nostalgiske geeks.

Dosugus er ikke så ille som det høres ut
Publisert

Den russiske designeren Artemy Lebedev er opplagt en talentfull mann, men designbyrået hans har en tendens til å tenke på én uke slik vi andre tenker på et helt år.

Det tilsynelatende fantastiske Optimus-tastaturet ble for eksempel først presentert for mange herrens år siden, men har først nå, så vidt, begynt å rulle av samlebåndet - og attpåtil med begrenset funksjonalitet sammenliknet med førsteutkastet.

Store bokstaver.

Denne puta, derimot, skal angivelig være i salg allerede. Og den ser jo strålende ut hvis du tilhører den delen av menneskeheten som får tårer i øynene når de ser C:\WINDOWS og FIND.EXE.

Den første databrukeren som begynte å skrike i caps lock? BILL GATES.

Puta har de strategiske målene 48 x 48 centimeter, og inneholder altså et MS DOS-liknende trykk som ligner på DOS-kataloger. Legg likevel merke til at katalogene på puta ikke er helt som i gamle dager. Lebedev har oppdatert med moderne nettfraser som PRON og TROJAN.EXE, sannsynligvis for ikke å fremmedgjøre dagens nettsurfere fullstendig.

Rimelig?

Navnet på puta, Dosugus, klinger ikke så veldig bra på norsk - til det ligger det litt for tett opptil dosuger. Men det er sikkert et festlig ordspill i Russland, russerne er som kjent resere på ordspill.

Prisen er usle 160 kroner, men ryktene sier at frakt fra Russland ikke er helt det samme som frakt fra et hvilket som helst europeisk land. Regn derfor med å betale litt mer.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer