Dreibar luksus

Selv verdens styggeste stue vil se bra ut med dette TV-bordet.

Foto: Video - Per Ervland
Foto: Video - Per Ervland Vis mer
Publisert

Når du har kjøpt deg flatskjerm til mange tusen kroner holder det ikke å sette den på en gammel TV-benk du har arvet fra mor. Hvis du ikke har mulighet til å henge TVen på veggen bør du i det minste finne noe respektabelt å plassere den på.

TV-bord for de rike.

Penger gir deg ikke automatisk god smak, men har du nok av dem kommer du i det minste et stykke på vei (med mindre du har forkjærlighet for leopardmønster og obskøne figurer). Du kan for eksempel kjøpe Wenge TV Hi-Fi Stand - et TV-bord det virkelig står respekt av.

TV-bordet står på en fot av aluminium og har et glassbord hvor du kan plassere diverse utstyr. Selve flatskjermen festes på en treflate som har rom i midten for CD-ene og DVD-platene dine. Hele sulamitten kan selvfølgelig dreies slik at du kan sitte hvor som helst i stua uten å ergre deg over dårlig betraktningsvinkel.

Wenge TV Hi-Fi Stand har en prislapp som ikke retter seg mot oss vanlige dødelige. For 16.000 kroner kan du kjøpe en flatskjerm til eller en enormt bra DVD-spiller.

Big business.

På årets IFA-messe ble det vist frem mange snertne festeløsninger for flatTVer, og i videoen til venstre ser du noen av de mest avanserte TV-bordene vi noengang har sett. Disse TV-bordene kan nemlig både heves og senkes, dreies og tiltes via en snasen liten fjernkontroll.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer