Du kan stole på oss

I hvert fall når vi sier at at FlexibleLove ser helt fantastisk ut.

Du kan stole på oss
Publisert

Flexible Love er ikke navnet på en gruppe 60 og 70 år gamle eks-hippier som har bestemt seg for å gjenoppta den frilynte kjærleiken som ble praktisert på 60 og 70-tallet.

Det er navnet på en eksperimentell(!) møbelprodusent som akkurat har tatt pusten fra oss.

Repetisjonsøvelse.

Likevel, vi skal ikke la hippie-forbindelsen ligge helt. Stolen du ser på bildene til venstre, og ikke minst, på de imponerende videoene under, er laget av lett tilgjengelig, rimelig og resirkulerbart tre- og papirmateriale.

Det er ikke det mest imponerende. Det mest imponerende er at stolen har plass til både én person, og til rundt seksten. Forvandlingen skjer på et blunk, og den ser spektakulær ut, ikke minst når stolen strekkes langt utover den opprinnelige størrelsen.

Trekk ut - press sammen.

FlexibleLove benytter seg av samme strukturelle prinsippet som vokskakene i en bikube, og gjør at møblene ser ut som et trekkspill når en strekker ut og presser sammen stolen.

Hvis noen starter et band med disse stolene vil de havne på VG-lista første uka. Så vil de bli skutt for å ha gjort trekkspillet populært igjen.

Flere møbler i samme stil er under utvikling, og selv om stolene ikke ser spesielt behagelig ut å sitte på, er det ingen som bryr seg om det når du bretter dem ut.

Kilde: Geekologie

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer