Effektiv bakteriedreper

Fjerner 99,9 prosent ved hjelp av et trylleslag.

Effektiv bakteriedreper
Publisert

Hvis du ikke synes det er veldig stas å løpe rundt med Jif-flaske og skureklut, så kan Purelight være tingen du leter etter.

Den er nemlig det ypperlige alternativet for den late mann eller kvinne, som er opptatt av renslighet, men som er for opptatt av andre ting til å ha tid til vasking og annen ordinær rengjøring.

Les også: Dette er det skitneste yrket

Tryllestav

Den effektive staven bruker ultrafiolett stråling og skal kunne drepe 99, 9 prosent av bakteriene i løpet av et trylleslag på få sekunder.

Enheten er basert på et UV-C lys som fjerner de mikroskopiske urenhetene ved å bryte ned bakterienes DNA, en type sterilisering som Purelight skal bruke 20 sekunder på.

Anvendelig

Ifølge produsenten skal den være det ypperlige redskap for å rengjøre mobiltelefoner, tepper, sofaer, madrasser, og ellers alle andre flater som er invadert av usynlige smittebærere.

UV-staven er også utstyrt med et sikkerhetsfilter på oversiden, for å sikre at øyenbrynene fortsatt sitter igjen etter rengjøringen.

Les også: Lys tar knekken på kvisene

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer