En koselig sak som varmer

Fryser du på føttene, fryser du i hodet.

En koselig sak som varmer
Publisert

Forbaska kulden. Den tvinger oss til å spise stearinlys for å holde varmen når desember kommer, og å komme ut fra dusjen er omtrent like behagelig som å håndhilse på en naken finne som akkurat er ferdig med isbadingen sin.

Men det finnes håp. Disse tøflene, for eksempel, de gir oss håp.

Koz og klemz.

Med et navn som Cozy Feet skulle en tro de var øremerket nordmenn, for er det ett ord vi liker bedre enn alle andre så er det tilbud koselig.

Før bruk skal de spesielle tøflene kastes inn i mikrobølgeovnen. Sett den på full styrke i et par minutter, og Cozy Feet vil holde på varmen de neste to timene, slik at føttene dine ikke mister den.

Skoene er laget av en spesiell blanding hvetekorn og fransk lavendel, og med riktig vedlikehold skal det være mulig å varme opp de koselige fotplaggene "tusenvis av ganger".

Fargerike.

Cozy Feet kan ikke brukes av diabetikere(!), men sosialdemokrater og venstreliberalister bør det gå bra med.

Prisen ligger på 15 pund (uten frakt), eller rundt 160 kroner, og skoene fås i flere forskjellige farger hvis ikke hvitt er din greie.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer