En koselig sak som varmer

Fryser du på føttene, fryser du i hodet.

En koselig sak som varmer
Publisert

Forbaska kulden. Den tvinger oss til å spise stearinlys for å holde varmen når desember kommer, og å komme ut fra dusjen er omtrent like behagelig som å håndhilse på en naken finne som akkurat er ferdig med isbadingen sin.

Men det finnes håp. Disse tøflene, for eksempel, de gir oss håp.

Koz og klemz.

Med et navn som Cozy Feet skulle en tro de var øremerket nordmenn, for er det ett ord vi liker bedre enn alle andre så er det tilbud koselig.

Før bruk skal de spesielle tøflene kastes inn i mikrobølgeovnen. Sett den på full styrke i et par minutter, og Cozy Feet vil holde på varmen de neste to timene, slik at føttene dine ikke mister den.

Skoene er laget av en spesiell blanding hvetekorn og fransk lavendel, og med riktig vedlikehold skal det være mulig å varme opp de koselige fotplaggene "tusenvis av ganger".

Fargerike.

Cozy Feet kan ikke brukes av diabetikere(!), men sosialdemokrater og venstreliberalister bør det gå bra med.

Prisen ligger på 15 pund (uten frakt), eller rundt 160 kroner, og skoene fås i flere forskjellige farger hvis ikke hvitt er din greie.

(Vekten oppgis forøvrig til 599 kilo på hjemmesida, så hvis ikke det er en skrivefeil bør du sørge for at noen kan bringe deg mat gjennom vinteren.)

Kilde: Gizmodo

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer