En kule av musikkspørsmål

iNo lar deg arrangere festlig musikk-quiz hjemme.

En kule av musikkspørsmål
Publisert

Vis meg din musikksamling og jeg skal si deg hvem du er. Eller var det vis meg dine venner?

iNo vil i så fall sørge for å avsløre både musikksamlingen og vennene dine. Med den kan du nemlig invitere vennene med på en ekte musikk-quiz. Og dere kan en gang for alle få testet ut både klisterhjerne-egenskapene, i tillegg til deres egen MP3-samling.

Hjemme-quiz.

iNo er nemlig en dockstasjon som gjør at du og dine iPod-frender kan arrangere musikk-quiz med eget musikkgalleri i sentrum.

Det er altså her iNo er ment å rippe opp i hukommelsen og teste ut både deg og vennene dine.

Plasser en iPod etter tur i dockstasjonen på iNo, sett den på shuffle og snurr spillet i gang. Hver spiller blir utstyrt med en liten fjernkontroll, og den første som trykker skal altså ut i ilden og må ramse opp riktig artist, låt og album.

Det morsomste med dette spillet er kanskje ikke hvem som gjør seg synlig som klisterhjerne, men kanskje heller hvem som går rundt med tidenes verste musikksamling ...

- Britney Spears?! Øh, eh, hvem køddet med iPoden min?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer