En lysende lykkepille

Blått lys skal gjøre underverker for deg som henger med hodet.

En lysende lykkepille
Publisert

Befinner hodet seg i tordenvær om dagen? Synes du at det å stå opp er et mareritt, at samboeren din er verdens verste og at du selv er enda verre – og derfor tilbringer du dagene under dyna mens du gjentar Life sucks and then you die til det uendelige?

Hvis du nikket flere ganger nå, kan det være at du er surret inn i en ond tankesirkel med merkelappen vinterdepping. Det er tid for å se etter lyspunkter i tilværelsen, noe en blå lampe skal hjelpe deg med.

No more blues.

Philips har nå lansert en lampe som sender ut blått lys i rommet. Den blå fargen skal løfte lysterapi opp på et helt nytt nivå, og den skal visstnok være mye mer effektiv enn hvitt lys.

Årsaken skal være at den vil få deg til å drømme om sommer og skyfri himmel, og derfor få deg til å tenke noe sånt som at bak skyene er himmelen alltid blå.

Energiboost.

For å få den optimale effekten av lyslampa, er det meningen at du skal bruke den hver dag i ca 15 minutt.

Du kan for eksempel slå den på og ha den foran deg mens du spiser frokost. Resultatet skal være et skikkelig energiboost, du vil sove mye bedre og du skal føle deg mye bedre.

I det hele tatt, den blå lampa skal få deg til å se riktig så lyst på livet.

Pris: 279 dollar (ca kr. 2000).

Kilde: gizmodo.com og lighttherapy.com

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer