En lysende lykkepille

Blått lys skal gjøre underverker for deg som henger med hodet.

En lysende lykkepille
Publisert

Befinner hodet seg i tordenvær om dagen? Synes du at det å stå opp er et mareritt, at samboeren din er verdens verste og at du selv er enda verre – og derfor tilbringer du dagene under dyna mens du gjentar Life sucks and then you die til det uendelige?

Hvis du nikket flere ganger nå, kan det være at du er surret inn i en ond tankesirkel med merkelappen vinterdepping. Det er tid for å se etter lyspunkter i tilværelsen, noe en blå lampe skal hjelpe deg med.

No more blues.

Philips har nå lansert en lampe som sender ut blått lys i rommet. Den blå fargen skal løfte lysterapi opp på et helt nytt nivå, og den skal visstnok være mye mer effektiv enn hvitt lys.

Årsaken skal være at den vil få deg til å drømme om sommer og skyfri himmel, og derfor få deg til å tenke noe sånt som at bak skyene er himmelen alltid blå.

Energiboost.

For å få den optimale effekten av lyslampa, er det meningen at du skal bruke den hver dag i ca 15 minutt.

Du kan for eksempel slå den på og ha den foran deg mens du spiser frokost. Resultatet skal være et skikkelig energiboost, du vil sove mye bedre og du skal føle deg mye bedre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer