En slags elektrisk stol …

Victor Multi-Kill tar livet av mus ved hjelp av høyspenning.

En slags elektrisk stol …
Publisert

De har store fortenner som vokser kontinuerlig. De kan gnage seg igjennom isolasjon i vegger, elektriske ledninger og i verste fall forårsake kortslutning og brann i huset ditt.

Ja, vi snakker selvsagt om Mus musculus, husmusa som trekker inn i varmen nå som kulda setter inn.

Prøvd alt?

Det finnes flere måter å bli kvitt smågnagerne på, men langt fra alle er like effektive. Og har du allerede prøvd både gift, kjemiske avskrekkingsmidler, i tillegg til den gode gamle fella med en Jarlsbergterning uten å lykkes, kan muligens Victor Multi-Kill være løsningen du ser etter.

Den lover nemlig å fjerne mus i hus for godt.

Strømsjokk.

Multi-Kill skal være det rene lokkemiddelet for mus, og den er utstyrt med sensorer som gjør at den vil reagere i samme øyeblikk som husmusa smetter inn i boksen.

Idet musa gjør entré, vil et elektrisk støt sendes ut, og støtet skal være kraftig nok til å ta livet av gnageren i løpet av bare tre sekunder.

Fraktet i egen kiste.

Etter at Victor Multi-Kill har sendt ut det elektriske sjokket, vil et lokk på innsiden rotere rundt og slippe musa ned i en egen dispenser, for så å rotere tilbake – klar for neste …

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer