En slags elektrisk stol …

Victor Multi-Kill tar livet av mus ved hjelp av høyspenning.

En slags elektrisk stol …
Publisert

De har store fortenner som vokser kontinuerlig. De kan gnage seg igjennom isolasjon i vegger, elektriske ledninger og i verste fall forårsake kortslutning og brann i huset ditt.

Ja, vi snakker selvsagt om Mus musculus, husmusa som trekker inn i varmen nå som kulda setter inn.

Prøvd alt?

Det finnes flere måter å bli kvitt smågnagerne på, men langt fra alle er like effektive. Og har du allerede prøvd både gift, kjemiske avskrekkingsmidler, i tillegg til den gode gamle fella med en Jarlsbergterning uten å lykkes, kan muligens Victor Multi-Kill være løsningen du ser etter.

Den lover nemlig å fjerne mus i hus for godt.

Strømsjokk.

Multi-Kill skal være det rene lokkemiddelet for mus, og den er utstyrt med sensorer som gjør at den vil reagere i samme øyeblikk som husmusa smetter inn i boksen.

Idet musa gjør entré, vil et elektrisk støt sendes ut, og støtet skal være kraftig nok til å ta livet av gnageren i løpet av bare tre sekunder.

Fraktet i egen kiste.

Etter at Victor Multi-Kill har sendt ut det elektriske sjokket, vil et lokk på innsiden rotere rundt og slippe musa ned i en egen dispenser, for så å rotere tilbake – klar for neste …

Den kan ta livet av opptil 150 mus før batteriet må skiftes ut.

Strømboksen koster ca kr 650 kroner.

Sjekk video under!

Kilde: victorpest.com

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer