En slags svingdør

Går ikke helt rundt, men går likevel langt nok.

En slags svingdør
Publisert

En dør er i utgangspunktet like sexy å skrive om som garderoben til Margaret Thatcher, men vent nå et lite øyeblikk.

Denne døra bør du ta en ekstra kikk på, for hva er det egentlig som skjer når den åpnes?

Gjør døren vid

Italienske Celegon har utviklet en alt annet enn dørgende kjedelig løsning på plassproblematikken som rammer ti av ti nordmenn i løpet av deres liv, uansett hvor stort utgangspunkt de måtte ha hatt før de flyttet inn i leiligheten, rekkehuset eller eneboligen.

Døra er for det første ikke avhengig av veggfeste, men monteres med fester i tak og gulv.

Det gjør at den kan åpnes på alternative måter, og blant annet på en slik måte at den bare tar opp halvparten av plassen til en normal dør i åpen tilstand.

Skyv og trekk

Du kan også skyve døra fra deg eller trekke den mot deg, særdeles praktisk hvis du for eksempel har en to-åring som har bestemt seg for å sperre døra fra innsiden ved hjelp av leketøyskista.

Hvorvidt disse dørene er eller vil bli til salgs i Norge vites ikke, men design- og plassbevisste nordmenn ville helt sikkert raslet med både kredittkort og siste utgave av Wallpaper hvis så skjedde.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer