En snikinnføring for stua

Hva gjør du som mann hvis din bedre halvdel ikke vil?

En snikinnføring for stua
Publisert

Det er en kjensgjerning at stua er det mest symboltunge rommet i huset eller leiligheten. Den i parforholdet som klarer få inn mest mulig av sine ting på de mest synlige stedene har vunnet, eller har i det minste skaffet seg en midlertidig ledelse.

Denne artikkelen skal vise deg - mannen - hvordan du kan klare å snike inn mesteparten av elektronikken du trenger for å leve et anstendig liv sammen med din bedre halvdel*.

1. TV

Joda, størrelsen har noe å si, men alt er relativt. Selv om du bor i en relativt liten stue kan du likevel få 40-tommers TVen du sikler etter til å virke ganske liten. Ta med deg din kjære til elektrobutikken, og vis fram TVen. Så beveger du deg videre til en 46-tommer, eller, hvis du møter mer motstand enn forventet, en 52-tommer.

Sammenliknet med en 12 tommer større TV vil nemlig ikke din favoritt framstå som det monsteret den kanskje ser ut som hjemme i stua. Når TVen først har ankommet leiligheten er mye av arbeidet gjort, og du kan begynne den langsomme prosessen med å bearbeide sjokket din kjære har blitt utsatt for når dere skrur på Dagsrevyen for første gang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer