En snikinnføring for stua

Hva gjør du som mann hvis din bedre halvdel ikke vil?

En snikinnføring for stua
Publisert

Det er en kjensgjerning at stua er det mest symboltunge rommet i huset eller leiligheten. Den i parforholdet som klarer få inn mest mulig av sine ting på de mest synlige stedene har vunnet, eller har i det minste skaffet seg en midlertidig ledelse.

Denne artikkelen skal vise deg - mannen - hvordan du kan klare å snike inn mesteparten av elektronikken du trenger for å leve et anstendig liv sammen med din bedre halvdel*.

1. TV

Joda, størrelsen har noe å si, men alt er relativt. Selv om du bor i en relativt liten stue kan du likevel få 40-tommers TVen du sikler etter til å virke ganske liten. Ta med deg din kjære til elektrobutikken, og vis fram TVen. Så beveger du deg videre til en 46-tommer, eller, hvis du møter mer motstand enn forventet, en 52-tommer.

Sammenliknet med en 12 tommer større TV vil nemlig ikke din favoritt framstå som det monsteret den kanskje ser ut som hjemme i stua. Når TVen først har ankommet leiligheten er mye av arbeidet gjort, og du kan begynne den langsomme prosessen med å bearbeide sjokket din kjære har blitt utsatt for når dere skrur på Dagsrevyen for første gang.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.