En våt drøm for audiofile

Meridian kommer nok en gang til å tømme hifi-freakenes lommebøker.

Publisert

Tilhører du den gruppen som synes det er helt naturlig å bruke like mye penger på høyttalere som gjennomsnitts-Ola bruker på familiebilen?

I så fall kjenner du sikkert godt til den britiske hifi-produsenten Meridian, som tryller fram ekstrem godlyd fra sine heldigitale forsterkere og høyttalere. Og til den prisen skulle det da også bare mangle:-)

Fra Ferrari til Dunhill.

Med fjorårets samarbeid med Ferrari (som altså resulterte i griselekre F80), viste Meridian til hele verden at de var villige til å prøve noe nytt. Og nå er det altså Dunhill som står for tur.

Alfred Dunhill AD88.

Til tross for at spilleren har en finish av håndlakkert tre må vi si at utseendet på nevnte F80 er lysår tøffere.

AD88 har likevel lite å skamme seg over på innsiden, for der finner du nemlig: En CD/DVD-spiller, innebygget AM/FM og DAB-radio, og en iPod-dock.

Men intet Meridian-produkt med respekt for seg selv uten digitale forsterkere av ypperste kvalitet, og her får du altså hele tre stykker. På papiret ser kanskje den oppgitte watt-ytelsen på 80 litt stusselig ut, men er det noe i nærheten av lydtrykket som dundrer ut av F80 kan vi nesten garantere at det vil holde i massevis.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer