Enda bedre Sonos

Ikke bare har Sonos Zoneplayer fått en lillebror, nå har du endelig fått en ordentlig søkefunksjon også.

Enda bedre Sonos
Publisert

Musikknettverk har det etter hvert blitt mange av der ute. Vi har billigversjoner som Pinnacle og Logitech, enkle løsninger som Airport Express (mot iTunes) og rikmannsløsninger med full innbygging og kontrollsentral til hundretusener.

Sonos regnes som en av de beste "folke-løsningene", en konklusjon også vi var enige i – da vi testet den. Siden den gang har for øvrig Zoneplayer 100 fått en lillebror: Sonos ZonePlayer 80 er en passiv versjon – som du altså kobler direkte til ditt eksisterende anlegg og høyttalere.

NB: I venstremargen finner du tester av flere musikkstreamere og ikke minst: Store bilder av hele Sonos-familien!

Hva liker vi?

Først og fremst er det den geniale fjernkontrollen som fungerer omtrent som en iPod. Av en eller annen grunn har nemlig Sonos fått lov til å bruke et Apple-lignende scrollehjul (Creative fikk ikke lov), slik at brukervennligheten er på topp.

Dette gjør det enkelt å finne fram i store musikkbiblioteker, uten PC eller mysing på et knøttlite display. Og er musikkbiblioteket ditt VELDIG stort, kan du også bruke "power scroll"-funksjonen, som lar deg velge en enkelt bokstav i biblioteket.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer