Endelig en kombispiller

LGs nye kombinerte spiller får endelig en bra startpris.

Endelig en kombispiller
Publisert

Da nyheten om BH200 kom i september forventet man en startpris på rundt 10.000 norske kroner, men ved salgsstart i januar er den heldigvis nede i 6.600 kroner.

Det går altså rette veien:-)

Klar forbedring.

I tillegg til å spille av både Blu-ray og HD DVD-filmer takler den også interaktive funksjoner for BD-Java og HDi. Dette er en klar forbedring fra forgjengeren, som bare klarte å spille av HD DVD-filmer, men altså ikke ga deg tilgang til HD DVDens menyer.

I likhet med forgjengeren vil selvsagt BH200 også skalere dine gamle DVD-filmer opp til 1080p.

– Med de forbedrede funksjonene er BH200 perfekt for vanlige brukere som ønsker seg en neste generasjons spiller, ettersom den eliminerer behovet for en spiller nummer to og de ekstra tilkoplingene som dette medfører, skryter Teija-Marie Pierre, Senior Marketing Manager Norden hos LG Electronics.

Og det er lett å være enig, for selv om HD DVD-formatet fikk en alvorlig ripe i lakken for noen få dager siden frykter vi dessverre at formatkrigen fortsatt vil vare en lang stund til.

BH200 støtter forøvrig 1080p ved 24, 30, 50 og 60 Hz, og kan spille av A/V-formatene MPEG-2, VC-1, H.264 video, MPEG1/2 Audio, Dolby Digital, Dolby Digital+, DTS og DTS-HD.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer