Endelig Samsung-receivere i Norge!

Dette har vi ventet på.

Endelig får du Samsungs receivere i Norge, her er toppmodellen  HW-C700 Foto: Pressebilde
Endelig får du Samsungs receivere i Norge, her er toppmodellen HW-C700 Foto: Pressebilde Vis mer
Publisert

Samsung er store i Norge, men når det gjelder lyd, har vi nordmenn hittil måttet nøye oss med de små og store designanleggene fra den koreanske storprodusenten. For selv om Samsung har hatt frittstående surroundreceivere til salgs i flere år, har de altså ikke vært tilgjengelige hos norske forhandlere.

Fra og med i år er det imidlertid andre boller.

To AV-receivere

Vi så de to modellene for første gang på en pressevisning hos Samsung Sverige, men noen lyttetest var det dessverre ikke anledning til i denne runden.

Dette er det vi vet så langt: De to modellene lanseres i løpet av andre kvartal 2010, noe som bør bety at de blir å finne i norske butikker i løpet av april/mai. Det er i seg selv en god nyhet for norske hjemmekinoentusiaster; jo flere konkurrerende merker, jo bedre tilbud vil du få i butikken.

Merk deg at norske priser foreløpig ikke er oppgitt.

I tillegg til at forsterkerne selvsagt takler de høyoppløste lydformatene du får fra Blu-ray-spilleren din, er det verdt å merke seg at begge modellene har digitale forsterkere. Dette er blant annet en fordel når det gjelder varmeutvikling, og disse receiverne bør altså fint kunne plasseres i et skap uten å få hikke av den grunn. Samsung skryter også av "Crystal Amp Pro"-teknologien sin, som skal gi deg ekstra effekt når det trengs i de heteste action-scenene slik at du unngår lydklipping.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.