Endelig trygg parkering

Aldri mer bulker i hekken.

Park 'n Place kan redde bilen din - eller garasjen?
Park 'n Place kan redde bilen din - eller garasjen? Vis mer
Publisert

Er du av dem som frykter garasjeporten mer enn eksamen? Stadig små dulter i hekken? Reddet av hengerkroken gang på gang?

Enkelte av oss har ikke nødvendigvis alltid kontroll med hvor bilen slutter og garasjen begynner. (Mørkt er det også ofte i disse garasjene). Og er vi i tillegg av de som fortsatt må sette bilen i revers uten assistanse i form av betryggende bip fra ryggesensoren, kan det vel tenkes at nærkontakt av 3. grad oppnås. Helt utilsiktet, selvsagt.

Les også: Ikke rygg på fredag!

Redder bilen - og garasjen?

Men frykt ikke mer. Vi har funnet hjelpemiddelet som kan pensjonere dinglende tennisballer og vinkorker, mugne tepperester på veggen og snublefarlige planker på bakken - en gang for alle.

Park 'n Place er nemlig et stopp-skilt montert på en fleksibel stolpe. Skulle du dulte borti skiltet eller stolpen, om enn aldri så lite, så lover produsenten at skiltet vil blinke og lyse fra ikke mindre enn TO lysdioder. Dessuten er skiltet montert høyt nok til å bli sett gjennom de fleste bakruter.

Redningen koster 16,95 dollar, cirka 86 kroner, hos VAT19.com. Selv med spedisjonsgebyr antar vi at dette blir billigere enn egenandelen ...

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer