Er det mulig?

Ja, dette er en symaskin.

Er det mulig?
Publisert

Quattro 6000D ville antagelig skremt vettet av bestemoren din og hennes trofaste Singer symaskin, for her er det ikke spart på noe.

Gigantisk

Et uttrekkbart arbeidsbord (sorry, vi aner ikke hva det egentlig heter i syverdenens sjargong) gjør at selv de største mamelukkene vil få plass, og kraftige innebygde lamper gjør at selv den mest nærsynte syerske skal kunne se hva han eller hun egentlig holder på med.

Men det stopper selvsagt ikke der. På høyre kant får du nemlig en høyoppløst LCD-skjerm fra Sharp som via de innebygde kameraene lar deg zoome inn til uanstendige makronivåer sånn at du kan nyte alle de ørsmå detaljene i mesterverket du kreerer.

Med på kjøpet følger også videosnutter med sy-hint, og symaskinen har av alle ting også tre USB-innganger. Perfekt for deg som har alle sy-manualene liggende på en ekstern harddisk eller bare vil lade opp MP3-spilleren din.

Pris & tilgjengelighet er ennå ikke tilgjengelig, men vil du snike i opptakskøen til bunadspolitiet tipper vi at den vil være verdt investeringen. Lunsjpausene på Husfliden vil aldri bli de samme igjen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.