Et ekte håndvåpen

Når du vil beskytte drikken din mot ølhunder.

Et ekte håndvåpen
Publisert

Små duppeditter har gjerne en eller annen praktisk misjon. Hvis funksjon er å bidra til å forenkle hverdagen for folk flest.

Ta øljekken, for eksempel. Uten den for hånden stilles du plutselig ansikt til ansikt med dine medfødte praktiske egenskaper. Noe som ikke alltid er et like lyst møte. Hvor skarpe er egentlig fortennene dine? Hvor mange lightere må spoleres før korka endelig spretter i taket?

Vel. La oss bare konkludere med at øljekken føyer seg inn i en lang rekke av praktiske dingser. Men, og det er altså litt av problemet, de er så små at de sjelden er å finne når vi tørster som mest.

Gigaløsning.

Det er altså her gigantåpneren lirker seg inn i bildet. En øljekk på størrelsen med jekken veiarbeiderne lirker opp kumlokkene med, sørger for at du aldri mer blir sendt ut på leteaksjon.

Praktisk er det også at du slipper å reise deg når dere sitter i festlig lag rundt bordet. Med denne skulle det være nok å bare strekke åpneren over bordkanten, og det å sprette en hel rekke korker burde være gjort i en håndvending.

For ikke å snakke om hvor beskyttet du vil føle deg, om noen skulle få en vill ide om å stikke av gårde med drikken din.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer