Et kombiskap av en annen verden

Det enkle er ofte det beste.

Ja, det er faktisk et kombiskap.
Ja, det er faktisk et kombiskap. Vis mer
Publisert

Designerne hos GRO har tydeligvis tatt Remas slagord på kornet, for det trenger faktisk ikke være så vanskelig å tenke nytt - selv i hvitevareavdelingens skjulte verden.

For å få til det futuristiske utseendet har de rett og slett snudd Samsung-skapet, slik at det kan ligge i stedet for å stå.

Møbel?

Tanken er at kombiskapet, altså kjøleskap & fryser, skal gli inn sammen med resten av møblene dine. Perfekt for små, og ikke minst dyre leiligheter altså.

Skulle du bli lei av å ta feil mellom skapet med klær og kjøleskapet kan du imidlertid sette kombiskapet oppreist også. Alt du trenger da er å hengsle om dørene og flytte hyllene, bare husk å ta ut alt som er flytende før du setter igang...

Hvorvidt skapet noengang kommer i produksjon er ikke kjent, men har du venner med stor lommebok og ikke minst kreative talegaver kan de sikkert få en spesialversjon direkte fra designerne som du finner her.

Kilde: The Appliancist

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer