Et metropol for fiskene

Liver opp en ellers kjedelig hverdag.

Publisert

Dagens første quiz: Hvilket ”dyr” er det kjedeligste du kan tenke deg å ha i hjemmet? Svarte du fisk? Bra! Neste spørsmål: Kan det egentlig brukes til noe annet enn pynt? Tvilsomt.

Det virker som Octupus Studios har skjønt tegninga, og lanserer kan et av de mest upraktiske akvariumene vi har sett.

Fiskemetropol.

Akvariumet har et herlig utseende som minner oss om de mange timene vi satt foran Sim City 2000, og endelig klarte å få låst opp de sære, futuristiske bygningene som fantes.

Med store plastbobler og små rør som kobler det hele sammen er fiskene nesten garantert en forbedret hverdag. Alt er vel bedre enn den sedvanlige flyte-, stirre-, spise-, soverutinen de har prøvd å underholde oss med i flere tiår.

Form over funksjon?

Det er herlig å se at noen har satset på noe annet en funksjonalitet denne gangen. For la oss være ærlige: Det hadde vært plass til flere fisker i et mer praktisk, standard-akvarium. Men akk så kjedelig.

Tren kampfisk og separer dem i hver sin boble eller lek gud og bestem hvem som får svømme med hvem. Mulighetene er uendelige med et akvarium som dette.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer