Et puslespill

Gryphon kan fint ta steget opp på hi-fi-design-pallen med fantastiske Mirage.

Et puslespill
Publisert

Etter hvert som kone-aksept-faktoren har sørget for at svære dingser ikke kommer inn i stua med mindre de er veldig flate og veldig svarte, så har designere og ingeniører i store deler av verden forsøkt å presse mest mulig elektronikk inn i bokser som knapt har plass til neglen på pekefingeren din.

Gryphon Audio Designs fra Danmark har sannsynligvis også prøvd på noe liknende, men ettersom det å presse en audiofil stereoforsterker inn i små bokser fortsatt er like naturstridig som delfiner på vannski har de måttet inngå et kompromiss.

Men for et kompromiss.

Todelt planløsning.

Forsterkeren er nemlig delt i to. Den bakre delen med tung og stor elektronikk kan stues bort der sola aldri skinner, mens den elegante, trådløse kontroll- og displayenheten blir stående framme som et lite stykke kunst i stua.

Du kan naturligvis også la hele pakken med for- og effektforsterker stå framme, men dette anbefales kun hvis du er sikker på at det ikke vil bli brukt mot deg av din kjære neste gang det blir snakk om å kjøpe den tre meter høye skulpturen hun så på loppemarked forrige måned.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer