Et tap for hukommelsen

Men disse tastatursnarveiene er en seier for deg.

Et tap for hukommelsen
Publisert

Musesyke er ikke bare en konsekvens av dårlige holdninger og overdreven musebruk, det er også en konsekvens av dårlig hukommelse. Hadde du husket tastatursnarveiene til favorittprogrammet hadde armen fått fred noen ekstra minutter hver time, og armer liker fred like mye som for eksempel amish-folket.

Disse tastatur-skinsene er for sånne som deg, og garantert for sånne som meg.

Microsoft-uvennlig.

Vi skal ikke sløse med tiden til Windows-brukere, så dere kan klikke dere videre til neste sak. Skinsene er nemlig bare for Apple-brukere.

De klistres på sine respektive taster, og før du vet ordet av det har du synlige snarveier på tastaturet til for eksempel de mest brukte funksjonene i Photoshop eller Final Cut Pro (eller Express).

De er laget av vaskbar gummi, og kan fjernes og settes på tastene så "ofte du vil". Akkurat det siste poenget er nok til at jeg snart trykker på Buy Now-knappen.

Game, set, match.

Det finnes tastesett for både laptoper og stasjonære maskiner, og alle settene er fargekodet for enda raskere snarveitilgang - så får du heller tåle at din estetiske sensibilitet får kjørt seg når den fine, sorte MacBooken din plutselig ser ut som et juletre på et kjøpesenter i januar.

Settene er laget for programmene Photoshop, Aperture, Final Cut Pro, Final Cut Express, After Effects, Pro Tools og Logic Express, og koster cirka 150 kroner i bærbar utgave og rundt 200 for de stasjonære tasteklistremerkene. Det er også mulig å bruke snarveiene sammen med Apples ultra-tynne tastatur.

Her kan du sjekke hva som er tilgjengelig for hva, og for hvor mye.

Kilde: Technabob

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer