EVA8000 vil flørte med deg

For ikke å snakke om de unevnelige tingene den vil gjøre med musikk- og filmsamlinga di.

EVA8000 vil flørte med deg
Publisert

Finnes det noen grense for hvor mange ganger det er mulig å se en fyr slå seg forderva mens han prøver på noe som han egentlig burde overlate til andre?

Nei.

Din tube.

Det er nok derfor Netgear har stukket sin fuktige finger opp i vinden for å kjenne hvilken vei det blåser. Selskapets ferskeste, trådløse mediestreamer med det feminine navnet EVA8000 (vi håper ikke det er kilo det er snakk om) er så vidt vi vet den første i sitt slag som kan sende YouTube-videoer rett fra PCen og til den svære TVen din i stua.

Den formatglade boksen kan ellers spille mp3, wmv, wma, mpeg1/2/4, avi, wmv og xvix, men av årsaker som er fullstendig uforståelige for oss har de utelukket støtte for divx-formatet.

HDMI og 1080p.

Flat-TV-entusiaster vil derimot sette umåtelig stor pris på at EVA8000 kan streame HD-video helt opp til 1080p, enten via komponent-utgangen eller via HDMI.

Hvis du tilhører den priviligerte middelklassen og har leilighet med mer enn ett rom, kan du kjøpe flere EVA8000-bokser og synkronisere avspillingen av musikk slik at den følger deg som en kjendisstalker fra rom til rom.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer