Få barberbladet til å holde et år

Ny oppfinnelse skal få barberbladene til å holde i et år. Men funker den?

Foto: Colourbox.com
Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert

På tross av at teknologien bak barberblader er blitt betydelig mer avansert de siste årene, er holdbarheten til bladene fortsatt ikke noe å skrive hjem om.

Men barberblader med kort levetid skal det bli slutt på. Nå kommer en ny dansk oppfinnelse, som skal gjøre at barberbladene holder seg friske og skarpe i inntil et år.

STOR PRISTEST:

Slik blir du kvitt hårene

Dette er hemmeligheten

Oppfinnelsen består enkelt og greit av en liten silikonplate. Alt du trenger å gjøre er å smøre litt barberskum på platen, for derretter å gni bladene på barberhøvelsen på silikonplaten. Dette skal helst gjøres etter hver barbering slik at du fjerner det som måtte finnes av såperster, hud og hår.

Bladene blir med andre ord ikke slipt, men den skal fjerne alt det som kan få bladene til å bli eller fremstå som sløve. Dermed slipper du å kaste bladene etter noen få barberinger.

- Jeg ble lamslått over hvor dyre barberblader er, og hvor raskt de blir sløve, sier Morten Kjeldsen, ingeniøren bak Razorpit. - Hvorfor skal man kaste noe det ikke er noen feil på, bare fordi de er skitne? Det er jo dét det er snakk om her, men med hjelp fra dette produktet blir bladene rene og nye igjen på et øyeblikk, sier Kjeldsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer