Få større plass

Kaffebord? Seng? Møbelet som lar deg utnytte bøttekottet.

Få større plass
Publisert

Det finnes knapt ett ord i media som er mer utnyttet enn ordet rentestigning. Og vi finner det kamuflert bak ulike formuleringer: «Unge boligkjøpere skremmes fra boligmarkedet», «En mill for bøttekott» osv.

Konklusjon: Bor du i bøttekott gjelder det å innrede smart. Og det er akkurat det du vil gjøre hvis du går til innkjøp av Kyoto-bordet.

To i en.

Hvis du allerede er vant til å sove og spise i samme rom, vil du nå legge deg flat for bordet som har både seng og bord i ett.

Det smarte bordet er nemlig integrert med to madrasser, noe som gjør at du virkelig kan få utnyttet de syv kvadratmeterne du betalte en formue for.

Småfolk?

Spesielt lang er madrassene dog ikke, hver madrass er ca en meter lang, så det er nok meningen at disse skal plasseres ved siden av hverandre når du er ferdig med kveldsmaten.

Forhåpentligvis ligger du også rolig hele natten igjennom, det er neppe så ryggvennlig å våkne med skinka på parketten hver eneste morgen.

Prisen på to i en løsningen var en gang 6000 kroner, så ble det 5000, nå koster den bare 2500 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.